Inka Tattoo Studio - Cirilo Cano tatuador especialista

0



Has entrat en Inka Tattoo Studio, som un estudi de tatuatges amb caràcter propi, volem aconseguir que et trobis com a casa, per això som professionals que apostem per la qualitat i higiene en tot el procés ..



En el nostre centre de tatuatges trobaràs el que cerques, milers de dissenys, dibuixos propis i personalitzats per a cada client, a més aquí pots arreglar-te aquest vell tatuatge o realitzar-te un perfecte "cover up" amb el disseny que prefereixis.

En Inka Tattoo Studio trobaràs a Cirilo Cano tatuador especialista en la majoria de les disciplines del tatuatge com realisme, ramat, color, dissenys polinesis - mahories, dotwork, tatuatges geometricos, arranjaments i tapats .......



Com pots veure en el book de fotos treballem gairebé tots els estils i som molt detallistes en el nostre treball, vam realitzar esbossos personalitzats a tots els nostres clients i li dediquem tot el temps i afecte necessari a cadascun dels nostres tatuatges, perquè realment et puguis portar una "obra d'art" en la teva pell.





El nostre equip et va a assessorar professionalment i recollirà tots els teus suggeriments i idees per realitzar-te el disseny que estaves buscant.



Aquí trobaràs la millor relació qualitat preu i un tracte personalitzat i proper.



En Inka Tattoo Studio som professionals i garantim la màxima higiene tant en els nostres treballs com a les nostres instal·lacions.



Treballem amb els protocols de UNTAP.





Avinguda del General Luque, 164, 07300 Inca, Illes Balears
622 29 80 39
info@inkatattoostudio.com
Horari 
De dilluns a dissabte  
de 10:00-13:30 y de 16:00-20:30