Programa de festes d'Inca 2015

0

*****FORA DE FESTES *****

*****Dissabte 18 de juliol *****

19.00 h Preestrena de l'Obra teatral de la companyia Les Ballarugues: L'heréncia del compre de Bruyoles. Lloc: Casal de Cultura. 21.00 h III Concurs Noche de Talentos Inca. Organització i inscripcions: Cas Misser Tapes Inca. Lloc: pina d'Antoni Fluxá. 

*****Dissabte 1 d'agost *****
10.00 h — 13.30 h Torneig d'Escacs. Categories: federats i no federats. Organització: Club d'Escacs d'Inca. Lloc: Casal de Joves. Inscripcions: el mateix dia. 


COMENCEN LES FESTES PATRONALS 

*****Dimecres 22 de juliol *****

19.00h Festa infantil amb Cucorba. Lloc: plaça de Santa Maria la Major. 
20.30 h Festa de Santa Magdalena. Eucaristía amb ball a cárrec deis Revetlers des Puig d'Inca. Lloc: ermita del Puig de Santa Magdalena. 

21.00 h "El sus"de les festes i actuació: Pirates Pirats Lloc: plç d'Espanya. 

*****Dijous 23 de juliol *****

19.30 h Cercaviles amb la batucada Bésties Negres i els caparrots. Lloc: carrers del centre. 

20.00 h Actuació de Mel i Sucre. Lloc: plç d'Antoni Fluxá. 

21.00 h Concert d'estiu a Sant Domingo. Pere Pou, tenor; Andreu Riera, piano. Obres de Beethoven, Capllonch i Tosti. Fundació Es Convent. Lloc: Claustre de Sant Domingo. 
*****Divendres 24 de juliol *****
A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre. 
18.00 h LXXV Memorial Pere Bestard. XXII Trofeu Jaume Mestre al corredor més combatiu. Organització: Club Ciclista Inca. Lloc: av. de Jaume II [Cafeteria Pedrín). 
21.00 h V Sopar a la Fresca. II Concurs de Decoració de Carrers. Lloc: places i carrers d'Inca. 

20.00h a 00.00h Mercat Yeyé. 

23.00 h Gran verbena Quintos 95. Amb els grups Some People, Monotyp, Ses Bubotes i amb Dj per acabar la festa. Lloc: plaça de Mallorca. 

23.00 h Gran Berbena Inca YEYÉ 60's 70's 80's. Lloc: carrer del Born. Participen: Sart Club, Sa Lluna, Nits, Royal, Skadie Club Quina Canya, Es Pou. Organització: Ajuntament d'Inca. 


*****Dissabte 25 de juliol *****

9.30 h 
Torneig Local de Tennis Taula. Categories: benjamí-aleví, infantil-juvenil, sènior masculí no federat, sènior femení i sènior masculí federat. Organització: Inca Tennis Taula Club. Inscripcions a partir de las 9.00 h del mateix dia. Lloc: Palau Municipal d'Esports. 

A partir de las 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre. 

16.00 h Tirada autonòmica Trofeu Sant Abdon i Senén. Open pistola de foc central. Organització: Club Sport Inca. Lloc: instal • lacions de la galeria de tir Juan Galeano del Club Sport Inca. 


16.00 h Gran festa de l'aigua SART + Pubs d'Inca. Lloc: Quarter General Luque. 


19'30 h HOLI INDIAN FESTIVAL 40 PRINCIPALES, CADENA SER I MAXIMAFM. Lloc: Quarter General Luque. 

21.00 h Ballada popular a càrrec del Cofre Antic. Lloc: plaça d'Espanga. 
21.00 h Duende ecuestre: "Así bailan los caballos". Lloc: plaça de Toros. Entrades: - Adults: 10 euros; - Nins de 0 a 4 anys: gratu•t; - Nins de 5 a 10 anys: 5 euros. 

21.00 h Actuació de Joaquín Moré. Patrocinada per Bar-Restaurante Can Pedro, Bar Matias i Cafeteria Sa Plaça. Lloc: plaça de Santa Maria la Major. 

21.30 h Estrena de l'obra de teatre de la companyia Les Ballarugues: "L'HERÈNCIA DEL COMTE DE BRUYOLES " Organització: grup de teatre Les Ballarugues. Lloc: Claustre de Sant Domingo. Recollida d'aliments per a la Creu Roja. 

22.00 h Verbena d'estiu amb Dúo Black and White i Bohemios Band. Lloc: plaça Llibertat. 

*****Diumenge 26 de juliol *****

09-00 h — 14.00 h Tirada autonòmica Trofeu Sant Abdon i Senén. Open pistola de foc central. Organitza: Club Sport Inca. Lloc: instal • lacions de la galeria de tir Juan Galeano del Club Sport Inca. A partir de les 17.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre. 

18.30 h 1l Trobada de Batucades Inca SAMBA FOC INCA. Amb les batucades: Bèsties Negres, Foc i so, Tok'n'tu, Rebombori bunyoli juntament amb Batu-al mon, Gorimba; actuació de les Fieres de Foc d'Inca. Organització: Batucada Fieres d'Inca. Lloc: plaça de Santa Maria la Major, direcció plaça de la Llibertat. 

21.00h II Trobada de Ball en Línia Lloc: plaça de Santa Maria la Major

20.30 h XXVIV Trobada de Balls Regionals, Memorial Joan Ferrer. Hi participen: escola de ball l'Assumpció de Son Espanyolet, Escola de Ball de Bunyola, Virgen de la Fuensanta Casa regional de Múrcia, Revetlers des Puig d'Inca. Organització: Revetlers des Puig d'Inca. Lloc: plaça de Mallorca. 

21.00 h INCAJAZZ 2015, concert a càrrec de The Indigo Project. Entrada gratuïta. S'oferiran tapes i vi per 2 €. Amb el patrocini de: Colonya Caixa de Pollença i Obra Social de "la Caixa". Hi col laboren: Ses Maduixetes, Es Cantó, Dayla, 5 Germans i Son Bordils. Lloc: Claustre de Sant Domingo. 

*****Dilluns 27 de juliol *****

21.00 h Gran desfilada amb l'actuació de Kevin Coll Organització: Associació de Comerciants d'Inca. Lloc: plaça de Santa Maria la Major 


*****Dimarts 28 de juliol *****

A partir de les 1?.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre. 

1?.00 h a 20.00 h Animació Brotons Aigua pertot. Lloc: plaça Mallorca. 

19.00 h Inauguració del Casal d'Entitats. Lloc: Quarter General Luque. 

20:00 h Exposició "Bonet de Sant Pere, el duc del swing 191?-2002". Lloc: Museu del Calçat. 

21.30 h Teatre: Xamo Xamo "Les divains 2 — Atope de power" Lloc: plaça de Toros Patrocinat per Independents d'Inca. Entrada gratu•ta. 

*****Dimecres 29 de juliol *****
10.00 h a 20.00 h Festa esportiva aquàtica. A càrrec d'Aquaenjoy Lloc: Piscina Poliesportiu Mateu Cahellas. Tómbola solidària i recollida d'aliments a benefici de Creu Roja. 


SANTS ABDON i SENÉN 

A partir de las 17.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

20.00 h Teatre infantil: "Això era i no era. Rondalles i romanços." Lloc: plaça Llibertat.

20.00 h Concentració ciutadana a la plaça de Santa Maria la Major, acompanyats per la Revetla d'Inca i els xeremiers, per assistir a les completes.

20.15 h Completes amb la Revetla d'Inca. Lloc: església de Santa Maria la Major.

21.30 h Acte de lliurament dels Premis Literaris Pare Colom 2015. A continuació, lectura dramatitzada a càrrec d'alumnes de PIES Berenguer d'Anoia i concert "El viatge" a càrrec de Marga Rotger. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

22.00 h Gran verbena Popular amb ALBA-MATAMALA-SALEM + DJ VINILISSIM. Lloc: plaça de la Llibertat.


*****Dijous 30 de juliol *****

A partir de las 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

10.15 h Sortida des de l'Ajuntament de les autoritats acompanyades per la Unió Musical Inquera, els gegants i els macers per assistir a l'eucaristia.

10.30 h Eucaristia Ball de l'Ofrena a càrrec de la Revetla d'Inca. Lloc: església de Santa Maria la Major.

12.00 h Amollada de coloms a càrrec de Columbòfila d'Inca. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.
13.00 h Visita a la residència.

20.00 h Mostra de ball a càrrec de la Revetla d'Inca. Lloc: plaça d'Espanya.

21.45 h Actuació de la banda Unió Musical Inquera i la Banda de l'Escola de Música Jaume Albertí. Tribut a John Williams BSO. Fi de festa. Lloc: plaça de Mallorca.

23.45 h Correfoc i batucada a càrrec de las Fieres de Foc d'Inca. Lloc: plaça del Bestiar.

00.00 h Focs artificials a càrrec de Pirotècnia Jordà. Lloc: plaça del Bestiar.


Veure el programa complet:


Holi festival a Inca dia 25 de juliol
Holi mallorca 4 edición INCA!! Bolcitas de colores ya en venta restaurante taj calle aragon número 25 (PALMA), ones moda calle major 38 (INCA), calle pg maritim 8 (PORTO ALCUDIA), calle enginyer antoni garau número 17 y 23 (C'AN PICAFORT) fiesta holi horario 19:00 asta 24:00 reciento acotado... NOTE QUEDES SIN HOLI...

Cada bosa val 7€. 

El proper dia 26 de juliol es dura a terme el segon fetival de batucades organitzat per Batucada Fieres d'Inca en el que farem la presentació de la nostra batucada junior i en el que participaran altres batucades de l'illa.

La concentració de batucades es fara a la plaça Santa Maria la Major, el recorregut sera: desde la mateixa plaça, fins la plaça Llibertat.

Els nostres dimonis junt amb malabaristes de foc ens acompanyaran en fer-se fosc, per donar un toc mistic.

Les batucades confirmades son:
-FOC I SO
-TOK N TU
-BESTIES NEGRES
-REBOMBORI BUNYOLI juntament amb BATUALMON

Mes endavant anirem confirmant mes batucades i donarem mes informació! 

*Salut i Samba*

Maxima difussió! Vos hi esperam a tots!

https://www.facebook.com/events/744073699034499/
--> Diumenge 5 juliol actuació de "Jazz for fun"
--> Diumenge 12 de juliol actuació de "Sinuata Mallan"
--> Diumenge 19 de juliol actuació de " The old and new big band"
--> Diumenge 26 de juliol actuació de "The Indigo project"
Recorda que l'entrada és gratuita i que hi trobaràs tapes i vins a preus populars.
Lloc: Claustre de Sant Domingo Inca
Horari: 21h
Con motivo de la décima edición de Incajazz, los responsables del festival rendirán homenaje a uno de los precursores de este género musical, Ray Charles. Será el día 19 de julio, a partir de las 21.00 horas, en el Claustre de Sant Domingo de Inca, a cargo de The Old and New Big Band. Este mismo emplazamiento servirá de escenarios para todos los conciertos previstos para este año, que comenzarán este domingo día 5 de julio y se prolongará hasta el 26 del mismo mes.Div 24 de juliol

Inscripcions de 6 a 17 de juliol al museu del calçat.

Mes info: 672233399dijous, 30 / juliol· 22:00

Unió Musical Inquera s'enorgulleix de presentar 
"John Williams Tribute ",un espectacle sonor i visual que homenatja la trajectòria del gran compositor, autor d'algunes de les més memorables bandes sonores per al cinema com ara Star Wars, Indiana Jones, ET ,Harry Potter o Parc Juràssic .
El Dijous 30 de Juliol a les 22:00h a la Plaça Mallorca d'Inca tens una cita amb un concert únic de la UMI amb projeccions cinematogràfiques (a càrrec de la productora White Mustache Studio) de les pel·lícules interpretades. Entrada Gratuïta.Festa de s'aigua

Aquest cap de setmana torna l' Inca Jazz amb un cartell de luxe!
--> Diumenge 5 juliol actuació de "Jazz for fun"
--> Diumenge 12 de juliol actuació de "Sinuata Mallan"
--> Diumenge 19 de juliol actuació de " The old and new big band"
--> Diumenge 26 de juliol actuació de "The Indigo project"
Recorda que l'entrada és gratuita i que hi trobaràs tapes i vins a preus populars.
Lloc: Claustre de Sant Domingo Inca
Horari: 21h

Con motivo de la décima edición de Incajazz, los responsables del festival rendirán homenaje a uno de los precursores de este género musical, Ray Charles. Será el día 19 de julio, a partir de las 21.00 horas, en el Claustre de Sant Domingo de Inca, a cargo de The Old and New Big Band. Este mismo emplazamiento servirá de escenarios para todos los conciertos previstos para este año, que comenzarán este domingo día 5 de julio y se prolongará hasta el 26 del mismo mes.

La formación Jazz For Fun será la encargada de dar el pistoletazo de salida al festival Incajazz 2015, al que proseguirá un elenco de artistas que integran Sinuata Mallan (12 de julio), los citados The Old and New Big Band, el 19, y, para poner el broche final, The Indigo Project, el 26.

La gastronomía también jugará un papel importante en esta edición. Según explicaron desde el Ajuntament de Inca, este año cuentan con la colaboración de diversos restauradores de la localidad de Inca, quienes ofrecerán tapas y vino en el mismo Claustre de Sant Domingo, tanto antes del inicio como una vez finalizado el recital. La entrada a todos los conciertos es libre y gratuita.

http://ultimahora.es/noticias/cultura/2015/06/30/155470/festival-incajazz-rendira-homenaje-ray-charles-decima-edicion.htmlAhora ya si es oficial día 27 de Julio organizamos el desfile de Verano de las fiestas de INCA

Vienen las fiestas de INCA 2015 y en lugar de ser una excusa para no entrenar, porque no un motivo más por el cual hacerlo?


GYM ROMMAR ofrece puertas abiertas a un ENTRENO FUNCIONAL EN LA PLAYA a cargo de los monitores :
David Fernández (monitor de boxeo y entrenador personal) y Yoli Pujadas (monitora de clases dirigidas).


Hemos quedado a las 7:30h en la puerta del Gimnasio Rommar, para luego coger coches y dirigirnos hasta la playa de " CAS CAPELLANS" en la entrada de Canpicafort.


Todos los que queráis venir estáis invitados, poned asistiré al evento , también podéis avisar por mensaje privado, llamando al gym 871912011 o confirmando en recepción.

VENID Y ENTRENAD ESOS CUERPOS SERRANOS.