PROGRAMA DE FESTES D'INCA 2014

0

Programa de festes 2014

II Torneig de Truc Festes d'Inca.
L'organitza: Penya Truquera d'Inca.
Inici: 7 de juliol.
Final: 30 de juliol.
Inscripcions fins dia 6 de juliol   informació Patri:
Preu de la inscripció: 20 €; el 100 % serà destinat a premis.
Lloc: bar Cas Misser Tapes Inca.


Dissabte 12 de juliol
21.00 h INCAJAZZ 2014, concert d'Enric Pastor Trio. Entrada gratuïta.
S'hi oferiran tapes i vi pel preu de 2 €. L'organitza: Ajuntament d'Inca, Àrea de Cultura i Educació.
Amb la col.laboració de l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca, i de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.
Lloc: Claustre de Sant Domingo.
23.00 h X aniversari d'ELS GALGOS amb PIRATES PIRATS i DJ.
L'organitza: Motoclub Els Galgos.
Lloc: Quarter General Luque.

Dijous 17 de juliol
20.00 h Pregó de festes a càrrec d'Agustín el Casta. Lloc: plaça d'Espanya.

20.30 h Actuació especial d'Agustín el Casta. Lloc: plaça d'Espanya.


Divendres 18 de juliol
A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

21.00 h COMEDINCA 2.0, amb les actuacions dels humoristes MARÍA LA VIKINGA, MAR MÍN-GUEZ, EL TROBADOR DEL HUMOR i l'actuació del grup Estación de Sonido.
Venda d'entrades: Cafè Esportiu i Quina Canya.
Preu: per a les 100 primeres, 10 €; per a les restants, 15 €.
L'organitza: Cafè Esportiu.

21.00 h Ballada popular a càrrec del Cofre Antic. Lloc: plaça d'Espanya. 

22.00 h 1 Inca Revival 70-80-90 amb Juan Campos, Gaspar Sampol i Marcial. Lloc: Quarter General Luque. 

Dissabte 19 de juliol 

A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.
17.30 h XOP PARK. Lloc: plaça de la Quartera. 19.30 h Preestrena de l'obra de teatre de la companyia Les Ballarugues: PERÒ QUÈ PASSA? L'organitza: grup de teatre Les Ballarugues. Lloc: Casal de Cultura.
 

19.00 h II Concurs Nit de Talents Inca Organització i inscripcions: Cas Misser Tapes Inca. Lloc: plaça d'Antoni Fluxà. 

22.00 h Ball a la fresca amb el Duo Zambrana Lloc: plaça d'Espanya. 

22.00 h Concert: The Claps i Loquillo. Venda d'entrades: General Music i Discos Baba. Preu: residents a Inca, 22 €, altres, 29,80 €. L'organitza: Rubio Produccions. Lloc: Quarter General Luque. 

Diumenge 20 de juliol 20.00 h I Trobada de Ball en Línia. L'organitza: Joan Morro. Amb la col•aboració de: "La Fuerza de Alvaro". Lloc: plaça de Mallorca.
 
21.00 h INCAJAZZ 2014, concert de Jayme Marques Band. Entrada gratuïta. S'hi oferiran tapes i vi pel preu de 2 €. L'organitza: Ajuntament d'Inca, Àrea de Cul-tura i Educació. Amb la col•laboració de l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca, i de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

Dilluns 21 de juliol 

20.00 h Mel i Sucre, grup d'animació infantil. Lloc: plaça d'Espanya.

Dimarts 22 de juliol

20.30 h Eucaristia amb ball de l'oferta a càrrec dels Revetlers des Puig d'Inca. Lloc: ermita del puig de Santa Magdalena.

21.30 h Actuació del ballet flamenc de Fernando Reyes. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.
Dimecres 23 de juliol 
19.30 h Cercavila amb la batucada Bèsties Negres i els caparrots. Lloc: carrers del centre.

20.00 h Màgic Cloquell, espectacle de màgia per als més petits. Lloc: plaça d'Espanya. 

21:30 h TEATRE: Les Divains, de la companyia Xamo Xamo. L'organitza: Independents d'Inca. Lloc: plaça de toros. 

Dijous 24 de juliol 

A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

16.00 h Festa esportiva aquàtica. Lloc: Poliesportiu Mateu 

20.30 h Actuació de la banda Unió Musical Inquera i la Banda de l'Escola de Música Jaume Albertí. Lloc: Claustre Sant Domingo. 

21.30 h VALLS, ON T'HAS FICAT! Un nou xou amb: Diabéticas Aceleradas, Wit-hout String, Albert Pomar, Victòria Maldi, Valen-tín Mendoza i Raül Valls. Lloc: plaça de la Llibertat.

Divendres 25 de juliol 
A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre. 

18.00 h LXXIV Memorial Pere Bestard, XV Trofeu Jaume Mestre per a corredors locals. L'organitza: Club Ciclista Inca. Lloc: av. de Jaume II (Cafetería Mumper).16.00 h — 05.00 h Inc'omodo Amb exposicions, tallers infantils, degustació, etc. i les actuacions de Frank Prohens & The Killers, Room for Three, Siberian for Escape, Trallery, La Vereda, Minimal TV, B'spiral, Warp&Peti, Robert Lamart i Matt Weaselwaster. Lloc: Quarter General Luque.

21.00 h V Sopar a la Fresca. II Concurs de Decoració de Carrers. Lloc: places i carrers d'Inca.

Dissabte 26 de juliol 
9.30 h Torneig Local de Tennis de Taula. Categories: benjamí-aleví, infantil-juvenil, sènior masculí no federat, sènior femení i sènior masculí federat. Inscripcions: a partir de les

9.00 h del mateix dia. L'organitza: Inca Tennis Taula Club. Lloc: Palau Municipal d'Esports. 
A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

10.00 h — 13.30 h Torneig d'Escacs. Categories: federats i no federats. L'organitza: Club d'Escacs d'Inca. Lloc: Casal de Joves. Inscripcions: el mateix dia.

16.00 h Tirada autonòmica Trofeu Sant Abdon i Senén. Open pistola de foc central. L'organitza: Club Sport Inca Lloc: instal•lacions de la galeria de tir Juan Galeano del Club Sport Inca.

16.00 h Trial Indoor puntuable per al Campionat de Balears. Lloc: plaça de Sa Font Vella.18.00 h INC'ANIMAL, fireta i desfilada de cans solidaria a favor dels animals. L'organitza: Tall d'Orella i Canera Municipal d'Inca. Lloc: plaça del Bestiar.

18.30 h Gran correguda de bous amb els toreros: VÍCTOR PUERTO, JOSELITO ADAME I JESÚS LEÓN (alternativa). Toros de Sancho Dila. Lloc: plaça de toros.


Festa de sa Pota del Rei
20.15 h Concentració de les colles de sarraïns a sa Pota del Rei i concentració de les colles cristianes al serral de les Monges. 

20.30 h Trobada dels cristians amb els sarra'ins. Espectacle de lluita. Arribada de Benahabet i el rei Jaume I.

21.00 h Davallada dels sarraïns i els cristians cap a l'Ajuntament.

21:15 h Demostració de ball de bot i dansa oriental. Benahabet i Jaume I pujaran al balcó de l'Ajuntament, i penjaran els estendards.

16:00. Festa de s'aigua de Sart: Al quarter general Luque.


21.30 h Estrena de l'obra de teatre de la companyia Les Ballarugues: PERÒ QUÈ PASSA? S'hi oferiran tapes i vi pel preu de 2 €. Amb la col•laboració de l'Associació de Co-merciants i Restauradors d'Inca. L'organitza: grup de teatre Les Ballarugues. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

22.30 h Verbena: "IRREPETIBLES 60'S". Amb Los Naipes, Los Beta i Toni Obrador, i Los Pop. Presentació per Sando Fantini. Lloc: plaça de la Llibertat.


23.00 h Gran verbena Quintos 95. Amb els grups Some People, 4L, The Sniffers, Zaratustra's, Xavier Rios, Fora de Joc i Scrtach & Sniff. Lloc: plaça de Mallorca. Diumenge 27 de juliol

09-00 h — 14.00 h Tirada autonòmica Trofeu Sant Abdon i Senén. Open pistola de foc central. L'organitza: Club Sport Inca. Lloc: instal•lacions de la galeria de tir Juan Galeano del Club Sport Inca. A partir de les

17.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

19.00 h Celebració popular amb vedelles. Lloc: plaça de toros.

19.30 h I Trobada de Batucades Inca SAMBA FOC INCA. Amb les batucades: Fieres d'Inca, Boutucada de Costix, Sarava de Biniali, Fil•oxera de l'Infern de Binissalem, Nòmades del Renou de Llucmajor, Mariatukada de Maria de la Salut, Barrucats Berenguer d'Anoia i Tok'n'Tu de Campanet, i l'actuació de les Fieres de Foc d'Inca. L'organitza: Batucada Fieres d'Inca. Lloc: plaça de Santa Maria la Major, direcció a plaça de la Llibertat.21.00 h INCAJAZZ 2014, concert a càrrec de Perikas Jazz Mini Latin Band. Entrada gratuïta. S'hi oferiran tapes i vi pel preu de 2 €. L'organitza: Ajuntament d'Inca, Àrea de Cul-tura i Educació. Amb la col•laboració de l'Associació de Co-merciants i Restauradors d'Inca, i de la Vice-presidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

21.00 h XXVIII Trobada de Balls Regionals, Memorial Joan Ferrer. Actuació dels grups: Copeo de Sineu, Abeniara de Felanitx, Escoleta de Ball dels Revetlers i Revetlers des Puig d'Inca. L'organitza: Revetlers des Puig d'Inca. Lloc: plaça de Mallorca.

Dilluns 28 de juliol 

A partir de les 17.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.20.00 h Representació teatral: lvànov, ja no hi mosques. Entrada gratuïta i limitada a 50 persones. Imprescindible inscripció prèvia a ('Àrea de Cultura i Educació (Claustre Sant Domingo, tel. 871 91 45 00, de dilluns a divendres de 9 a 14 h). Lloc: Claustre de Sant Domingo. 21.00 h Gran desfilada infantil amb l'actuació de Maria Bimbolles. L'organitza: Associació de Comerciants d'Inca. Amb la col•laboració de: "La fuerza de Alvaro" Lloc: plaça de Mallorca.


21h: Desfilada de Moda

28 de Juliol.
Desfilada comença a les 21h
Actuacio de Fran Guerrero, maria bimbolles i molt més!
Dimarts 29 de juliol 
A partir de les 17.00 h Mercadet Lloc: carrers del centre.18.00 h — 22.00 h Tremponada solidària a favor de la "La fuerza de ilvaro". Amb tallers i activitats infantils. L'organitza: Inca Viva. Lloc: plaça d'Espanya.

20.00 h Sortida des de l'Ajuntament de les autoritats, acompanyades per la Revetla d'Inca i els xeremiers, per assistir a les completes.

20.15 h Completes amb la Revetla d'Inca. Lloc: església de Santa Maria la Major.

21.30 h Acte de lliurament dels Premis Literaris Pare Colom 2014. A continuació, concert. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

22.00 h Gran verbena, amb l'actuació de DANNY DANIEL i THE CASSETTES. Lloc: plaça de Mallorca.

Dimecres 30 de juliol 

A partir de les 10.00 h Mercadet. Lloc: carrers del centre.

10.15 h Sortida des de l'Ajuntament de les autoritats acompanyades per la Unió Musical Inquera, els gegants i els macers per assistir a l'eucaristia.

10.30 h Concelebració de l'eucaristia presidida pel pare Josep Martorell TOR. Ball de l'Ofrena a càrrec de la Revetlla d'Inca. Lloc: església de Santa Maria la Major. 

12.00 h Amollada de coloms a càrrec de Colombòfila d'Inca. Lloc: plaça de Santa Maria la Major. 

20.00 h Mostra de ball a càrrec de la Revetla d'Inca. Lloc: plaça d'Espanya. 

21.45 h Gran nit de revista amb Madò Pereta. Lloc: plaça de Mallorca. 

23.45 h Correfoc i batucada a càrrec de les Fieres de Foc d'Inca. Lloc: plaça del Bestiar. 

00.00 h Focs d'artifici a càrrec de Pirotècnia Jordà. Lloc: plaça del Bestiar.