La cap d'estudis d'IES Berenguer presenta la dimissió

0



La Conselleria d'Educació ha imposat a la cap d'estudis de l'IES Berenguer d'Anoia, Ma. Antònia Caimari, que sigui la nova directora del centre, tot i que Caimari també va presentar la seva dimissió com a membre de l'equip directiu abans de començar aquest curs.

Caimari s'ha assabentat de què ha de ser la nova directora fins al 30 de juny de 2014 a través del BOIB publicat aquest dijous. El mateix ha passat amb el fins ara director, Pere Morell, que ha conegut que es feia efectiva la seva renúncia a través de la web del Govern. Precisament ahir, una inspectora visità el centre i no comentà a cap dels responsables del centre els canvis que s'havien de produir de forma imminent. La resolució dels canvis a la directiva està signada pel director de Planificació, Infraestructures i Recursos Humans, Bartolomé Isern, amb data 27 de gener.

Caimari té ara un termini d'un mes, des de l'endemà de la publicació al BOIB, per interposar un recurs d'alçada davant Educació, si no està d'acord a assumir el càrrec imposat.