Pugen les taxes de l'escoleta municipal d'Inca

0Pugen les taxes de l'escoleta municipal d'Inca i l'equip de govern del PP planteja als pares que només existeixen dos camins: un, que no volen tancar-la i l'altre, pujar les taxes. Com a conseqüència, el PP aprova una pujada de les taxes.

S'ha de destacar que l'Escoleta ha mantingut uns nivells de gestió formativa i econòmica molt superiors als d'altres organismes municipals, fos quin fos el color polític que governàs en cada moment, i aquest mèrit s'ha d'atribuir exclusivament a l'equip professional que la dirigeix.

Als polítics se'ls ha de demanar com és possible gastar milions d'euros en una reforma del centre, molt discutible en la seva projecció i acabats, i al poc temps proposar una alternativa al seu tancament. Alguna cosa no funciona convenientment i s'han de demanar explicacions als que governen la nostra ciutat.
Pujant les taxes, en total s'ingressaran uns onze mil euros més a l'any. No seria possible obtenir aquesta quantitat d'altres partides municipals? O en tot cas, realitzar un vertader pla de viabilitat atenent el funcionament de l'Escoleta, sense malgastar el diners en projectes com ha estat la reforma, molt espectacular però molt poc adequada?