Retiro Espiritual 2017 en Mallorca

0




Una oportunidad para tener las vacaciones más completas y enriquecedoras. Disfruta de un lugar privilegiado como es Mallorca, en un entorno tranquilo y hermoso de playa, al tiempo que creces, te conoces más a ti mismo/a y participas de una de las experiencia más impactantes, beneficiosas y maravillosas con el Ser. Meditación, Yoga, Crecimiento personal, relajación,... Además se trata de un evento con fines benéficos.

¿QUÉ OFRECEMOS?
Ofrecemos un programa diseñado para evolucionar, a niveles más elevados, que cada cual se sumerja en la experiencia del retiro interior, más allá de la mente y las emociones. Nuestro mayor guru (maestro) es el propio Ser. Cultivar el silencio durante una parte del día ayuda a enriquecer esta experiencia.

Rodeados de un paraíso de calma y belleza rural, practica yoga y meditación, y desarrolla la consciencia del aquí y el ahora en toda acción y todo momento. Aprende sobre el Ser y de qué manera nos relacionamos con él. En medio de las actividades, tendrás tiempo para descansar y disfrutar del presente, sólo o en compañía.
Una experiencia integral del Ser, conectando con nuestra verdadera naturaleza.

TARIFAS
PROGRAMA: 1.200€ Incluye alojamiento y pensión completa

El retiro incluye:
• Todas las comidas hechas con mucho amor. *Avisar si existe alguna demanda o restricción con la alimentación.
• Alojamiento en dormitorio compartido (max 4 personas) o en habitación doble.
• Sesiones de meditación guiada
• Clases de yoga-asanas, pranayama (Hatha Yoga / Vinyasa)
• Nada Yoga
• Yoga Mudra
• Charlas sobre el Ser
• Sesiones de Sanación y terapia de hipno-meditación.
• Purificación
• Noches de conexión y comunicación con el Ser.
• Satsangs (sesiones de preguntas y respuestas, compartir experiencias y meditación silenciosa).

INSTALACIONES:
Perfectamente acondicionadas para el desarrollo de las distintas actividades en un entorno de silencio y tranquilidad, idóneo para la concentración y el retiro interior.


RESERVAS Y FORMULARIO DE RESERVAS
e-mail: adalis.ayuda@gmail.com
Teléfono: 600 765 034 / Whatshapp 696 158 128
Face: Adalis Amor Incondicional y Almaterapias de luxe

Por favor, no dudes en escribirnos o llamarnos si tienes alguna pregunta o sugerencia.
*Procuraremos responder en la mayor brevedad posible. Te pedimos disculpas si tardamos 1 ó 2 días en enviarte una respuesta

Activitats esportives estiu IMAF 2017

0




ESPORTIUEIG TOTAL JUNY–SETEMBRE Nascuts entre 2005–2013.

Per a tots aquells que vulguin practicar tot tipus d’esports sense una especialització determinada i amb una connotació lúdica i recreativa. Objectius: aprofundir en les habilitats i capacitats esportives dels infants, crear hàbits de salut, afavorint el desenvolupament de les capacitats físiques i coordinatives del nen/a i aprendre a gestionar el seu temps lliure. Tasques: aprofundiment en els esports individuals i col·lectius, iniciació als esports alternatius, expressió corporal, gimcana, tallers i manualitats, natació i jocs preesportius.

ESPORTIUEIG PSICOMOTRIU Nascuts entre 2011–2013.

És una activitat destinada als més petits, que té com a eina de desenvolupament el propi cos. L’objectiu és desenvolupar les habilitats motrius, expressives i creatives a partir del moviment, així com les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d’autonomia. Objectius: afirmar la identitat personal de l’infant a partir del joc, desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i introduir el joc col·lectiu i la gestió de les normes. Tasques: jocs d’equilibri, tasques de joc dirigit, iniciació a les activitats aquàtiques, joc de descoberta, tallers i manualitats i joc heurístic i d’experimentació.

ESPORTIUEIG D’INICIACIÓ ESPORTIVA Nascuts entre 2009–2010.

Els participants aprendran les bases per adquirir una futura cultura poliesportiva combinant el joc preesportiu amb l’educació física de base. Objectius: conèixer, acceptar i valorar el propi cos i l’activitat física, la diversitat d’activitat físiques, lúdiques i esportives i participar en jocs com a element d’aproximació als altres companys. Tasques: iniciació als esports col·lectius i als esports amb implement, jocs preesportius i alternatius.

ESPORTIUEIG MULTIESPORTS Nascuts entre 2005–2008.

Adreçada a qui vulgui practicar tot tipus d’esports sense una especialització determinada i amb una connotació lúdica i recreativa. Esports, natació, jocs, activitats a la natura i tallers. Crear hàbits de salut, afavorint el desenvolupament de les capacitats físiques i coordinatives. Objectius: aprofundir en les habilitats i capacitats esportives dels nens i nenes, crear hàbits de salut, afavorint el desenvolupament de les capacitats físiques i coordinatives del nen/a i aprendre a gestionar el seu temps lliure. Tasques: aprofundiment dels esports individuals i col·lectius, iniciació als esports alternatius, expressió corporal i tècnica d’estils de natació.

ESPORTIUEIG MULTIESPORTIU JOVE Nascuts entre 2001–2004.

Adreçat als joves als qui els agradi l’esport en general. Programa esportiu ampli que intenta englobar tot un ventall d’esports col·lectius i individuals, així com d’altres que es realitzen en el medi natural. L’objectiu és gaudir de la pràctica esportiva en general. Objectius: gaudir de la pràctica esportiva en general, apropar al jovent hàbits esportius saludables, així com afavorir la relació i la cohesió del grup i oferir un ventall d’activitats esportives que puguin practicar en el municipi i fora d’aquest. Tasques: esports urbans, sortides en BTT i activitats aquàtiques.

ESPORTIUEIG DE FUTBOL Nascuts entre 2005–2010.

Dissenyat per als que vulguin perfeccionar la tècnica del futbol. Objectius: gaudir de la pràctica esportiva del futbol, aprofundir en les habilitats i capacitats esportives dels nens i nenes, crear hàbits de salut, afavorint el desenvolupament de les capacitats físiques i coordinatives del nen/a i aprendre a gestionar el seu temps lliure. Tasques: tècnica individual i col·lectiva, tàctica individual i col·lectiva, joc grupal i natació lliure.

ESTIU ACTIU PER A JOVES/ADULTS De 17 a 64 anys.

Són activitats físiques dirigides per un tècnic monitor. Es combinarà el treball aeròbic amb el treball de tonificació, sempre amb el suport musical, tant en sec com dins l’aigua, i a vegades a cobert i d’altres a l’aire lliure. La millora de la resistència cardiorespiratòria s’aconseguirà mitjançant exercicis aeròbics, i amb el treball de tonificació a través d’exercicis localitzats assolirem la millora de la força muscular.

CURSET DE NATACIÓ A partir dels 3 anys.

L’objectiu és l’adaptació al medi aquàtic, en el qual els infants experimentaran sensacions totalment diferents a les del medi terrestre, amb la finalitat d’agafar confiança amb l’aigua utilitzant el joc com a eix central (infants de 3 a 5 anys).

A partir dels 6 anys l’objectiu principal és aconseguir l’autonomia dins l’aigua treballant la respiració, la flotació, els desplaçaments, sense deixar de banda el seu aspecte lúdic (iniciar-se en la tècnica dels diferents estils de natació).

A partir dels 14 es tracta d’una introducció esportiva, també tenint en compte el vessant d’oci. Objectius: familiarització amb el medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys (grups específics en funció de l’edat i el nivell), perfeccionament en el medi aquàtic per a infants de 6 a 9 anys: l’objectiu principal és aconseguir l’autonomia i el domini dins l’aigua, escola aquàtica per a joves de 10 a 13 anys: es tracta d’una introducció esportiva, sense deixar de banda l’aspecte lúdic de l’aigua, els objectius de la qual són conèixer les diferents especialitats esportives en el medi aquàtic i iniciar-se en la tècnica dels diferents estils de natació (crol, esquena i braça), així com en els viratges i escola aquàtica per a joves de 14 a 18 anys: l’objectiu d’aquest curs és perfeccionar els quatre estils (crol, braça, esquena i papallona) i els viratges. L’alumnat s’introduirà en les diferents modalitats natatòries i coneixerà diversos mètodes d’entrenament aquàtic.

Taller de prevenció de la violència masclista a la joventut.

0




Taller de prevenció de la violència masclista a la joventut.
T’interessa saber com afecten les xarxes socials a les relacions de parella?

    “T’ha fet doble check i no em contestes!”

    “Has fet un LIKE a una foto… qui és?”

    “Envia’m una foto de com aniràs vestida avui vespre!”

Dimarts 30 de maig – d’11.00 a 13.00 h
Espai Dones d’Inca (plaça de Sant Domingo, 3 – davant la Biblioteca Municipal).

Inscripcions: dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 h i dimecres de 16.00 a 20.00 h. Noelia López, Agent d’Igualtat de l’Espai Dones Inca. Tel. 871 914 640 – espaidonesinca@conselldemallorca.net

TALLER DE CIèNCIA PER A NINS I NINES MAJORS DE 11 ANYS

0



ciència / TALLER DE CIèNCIA PER A NINS I NINES MAJORS DE 11 ANYS
Cuina i ciència
A la cuina es produeixen nombrosos processos químics. Passarem una estona divertida aprenent ciència mentre cuinem de manera senzilla. Estar a la cuina ja no et semblarà el mateix: Tanins, proteïnes, sucres, greixos...
No hi haurà secrets per tu!
Per a nins i nines a partir de 11 anys
Places limitades


    A càrrec de:
    La Dra. Dessiré Sicilia
    i la xef Maria Salinas

    
    Dimarts, 13 de Juny 19h15
    
Organitzat per:
    Fàbrica Ramis
On som:
    Fàbrica Ramis, Avda. Colon 28, Inca, Mallorca - Google Maps -
    
Entrades:
    entrada: 10€
    reservas comunicacion@fabricaramis.com 

Infància i ciutadania creativa: Crear un jardí és crear vida!

0



Infància i ciutadania creativa: Crear un jardí és crear vida!

Donant continuitat a la tarda filosòfica realitzada al mes de gener,
seguirém amb la reflexió ètica i estètica sobre els jardins. L'objectiu
és ampliar i aprofundir les idees presentades en aquell moment. Algunes
preguntes serviran d'estímuls:

* Crear un jardí podria ser una manera de generar consciència ecològica més profunda?
* L'art dels jardins treballa amb el temps? Com?
* Fer un jardí és una manera de filosofar? De quina manera?
* Quin tipus de relacions ètiques i estètiques estan imbricades en una creació col·lectiva de jardí?
* De quina manera fer un jardí és una manera de desenvolupament de ciutadania creativa?

A més, comptarem amb la narració de de les experiències amb el projecte
"El Jardí de Juanita" que es desenvolupa en varis països. Nens i nenes a
partir de 3 anys creen jardins, mentre juguen a pensar, a investigar, a
dissenyar, a valorar. A l'illa, el CEIP Bartomeu Ordines (Consell)
participa del projecte i durant el cafè es podrà escoltar a alguns dels
seus participants.

    A càrrec d'Angélica Sátiro
    
    Dimecres, 31 de Maig 19h15
    
Organitzat per:
    Fàbrica Ramis
On som:
    Fàbrica Ramis, Avda. Colon 28, Inca, Mallorca - Google Maps -
    
Entrades:
    entrada gratuïta

CONCERT PER A VEU I PIANO Waltraud Mucher y Suzanne Bradbury

0


Cançons i àries del meu cor
Waltraud Mucher y Suzanne Bradbury van començar fa 10 anys a fer els primers recitals conjunts. Un dels primers va tenir lloc el 19 d'octubre a la 'Capella dels Escolàpies' a Sóller i va ser anomenat com aquest concert "Cançons i àries del meu cor". Des de llavors les dues artistes han estat convidades en nombroses ocasions per actuar a Mallorca, Alemanya i Àustria, que és la pàtria de Waltraud Mucher.

Han compartit escenari amb nombrosos cantants i músics de forma regular al Festival Internacional de Música de Deià i van organitzar durant molts anys els coneguts "Concerts per a la posta del sol" al port de Sóller- Oratori Santa Catalina.

Aquest programa intenta aglutinar les més belles peces que han sorgit en aquesta col•laboració de més de 10 anys, confeccionant així un programa únic i variat on es podran escoltar composicions d'autors com Schubert, Schumann, Granados, Montsalvatge, Ravel, Debussy, Massenet, Thomas i de Sant Sæns.

    A càrrec de:
    Waltraud Mucher, mezzosoprano
    Suzanne Bradbury, piano

    
    Divendres, 02 de Juny 20h00
    
Organitzat per:
    Fàbrica Ramis
On som:
    Fàbrica Ramis, Avda. Colon 28, Inca, Mallorca
    
Entrades:
    anticipada online: 9€
    anticipada taquilla: 10€
    el mateix dia: 12€ 

MADÒNA i ENROCKATS en concert a Inca

0




Llunàtics, el proper dissabte 27 de maig acomiadam la gran temporada 2016/2017...
Per això hem tirat la casa per la finestra i vos hem preparat un "doblete" espectacular!

17:00-19:00h HAPPY HOUR!!!

L'horabaixa ens acompanyarà MADÒNA, el grup més revetller de l'illa!

El vespre comptarem amb ENROCKATS, el grup que tanta marxa ens ha donat tota la temporada!

Després de cada concert gaudirem del nostre resident DJ FERRI!

Estau atents a les sorpreses que vos tenim preparades, que no falti ningú!

Feria Vegana de Primavera en Inca

0


Sabado 27 de Mayo de 11h a 00h en la Gran Via de Inca

Volvemos con mas ganas que nunca para celebrar la primavera!
Ven a descubrir todo sobre veganismo y a pasar un dia genial con nosotros.

Encontraras un monton de actividades y stands con comida, bebida, productos veganos, artesania, cuadros, maquillaje, bisuteria y accesorios... Porque vivir vegano es facil!!


https://www.facebook.com/events/1468905303149178/?hc_location=ufi

Mostra de cervessa amb Swing / Food trucks/ Musica en directe

0




L' ajuntament d' Inca amb col·laboració amb el cafè a tres bandes presenten la primera mostra de cerveses artesanals d' Inca, que tendrà lloc a la Gran via de Colom.

Més de 20 tipus de cervesa acompanyades amb la millor música a càrrec de BOC , María Rosselló i els botifanfarrons, i els djs Albert Cupper i Sr. Wilson.

Si vols disfrutar d'un día replet de bona cervesa, swing, food trucks i molt bon ambient, t'esperam el próxim día 27 amb les braços oberts de 12h a 00h.


Ioga Llibertat: CLASSES DE IOGA, per a nins i adults.

0


CLASSES DE IOGA, per a nins i adults.

Treballarem en grups petits, per poder personalitzar més els continguts de les classes.

Estructura de la classe:
- Primer preparem el cos amb una sèrie d'exercissis.
- Després, treballem flexions i extensions del tronc, exercissis de lateralització, postures invertides, torsions i pranayamas (exercicis de respiració)
- Finalment, relaxació i calma per tot el cos i la ment.

Les sessions tenen una durada d'una hora.

Es realitzen en un entorn tranquil i natural.

Podria definir un estil concret de ioga, però no en sentiria identificada, m'agrada agafar idees diverses, principalment de Hatha ioga, Astanga ioga i Vinyasa ioga.

Truca 617 11 07 74


Yoga Inca Mallorca

IDÒ FEST INCA 2017: Triangulo de amor Bizarro Aeroplane Amatria Ben Pearch Odio Paris Kokoshca Dj amable Stretford dogs Club Kiko Melis Crazy Boyz Go Cactus JamC & Ilife Sideways Nino caracol Dirty Appetite Budi & Raisol Visual art Food trucks Red bull Lounge Game Zone

1




Idò Fest crece! 
Triangulo de amor Bizarro
Aeroplane
Amatria
Ben Pearch
Odio Paris
Kokoshca
Dj amable
Stretford dogs Club
Kiko Melis
Crazy Boyz
Go Cactus
JamC & Ilife
Sideways
Nino caracol
Dirty Appetite
Budi & Raisol
Visual art
Food trucks
Red bull Lounge
Game Zone

HORARI



Este año pasamos a un mayor recinto en Inca con capacidad para 4000 personas!

En breve verá la luz un cartel mucho mas ambicioso que el de nuestra primera edición.

Contaremos con dos escenarios, uno de bandas indie/rock/alternativo, y otro con las nuevas tendencias de la escena nacional e internacional electrónica.

Pronto sacaremos las primeras entradas a la venta y toda la info.

Idò si! ♥

Entradas:

Tallers al Parc des Serral d'Inca

0



Tallers impartits per Miquel Picó, coordinador del parc.

    27/05 Taller d’herbes dolces de Mallorca
    10/06 La poda dels cítrics
    17/06 Les herbes i les plantes per sant Joan

Horari: de 10 a 14 h.
Places limitades a 20.
Inscripcions a l’Àrea de Medi Ambient (tel. 900 210 937).

Romantic Ediciones

0


Romantic Ediciones


Tasques:
Publicacions de llibres en paper i ebook.
Serveis de diseny, correcció i maquetació
Assessoria per publicacions.
Venta directa de llibres.

Es realitzen activitats com presentacions de llibres i club de lectura.

Telèfon: 615059845
correu electrònic: info@romanticediciones.com
Horari: de 10:00 a 14:00h
capvespres demanar cita prèvia al 615059845

Avenida de Lluc, 207
07300 Inca Mallorca







XX Edició dels Premis de Maig

0




La vintena edició dels Premis de Maig se celebrarà al Claustre de Sant Domingo.

Diumenge dia 28 de maig 2017 a les 11.00 h.

M Eugènia Quetglas serà l'encarregada de presentar l'acte i, en acabar-lo, gaudirem d'un vermut acompanyat de la música del grup inquer que fa versions de cançons italianes: Tutti Quanti.

Obra Cultural Balear // www.ocb.cat OCB - Delegació d'Inca

NNGG Inca Organitza: Més enllà de la política / Experiències de joves professionals

0




Creus que els joves tenim la clau per moure la societat?

NNGG Inca Organitza un col·loqui amb joves emprenedors que compartiran les seves experiències al món de l'iniciativa professional i on podràs resoldre totes les teves curiositats al respecte. T'hi apuntes?

12 de Maig
19;30h
Seu Local del Partit Popular d'Inca (C/California, nº29)

T'hi esperam!

Escoles / Col.legis / Centres educatius a Inca Mallorca

0






CEI Bella Aurora
 C/Canonge Payeras, nº2
info@escoletabellaaurora.es
Telefon 971 502 872


IES PAU CASESNOVES
carrer Joan Miró, 22 - 07300 INCA (Illes Balears)
Telèfons: 971 881710/ 971 881711
fax: 971 881713   


Colegio Pureza De María De Inca
Carrer Llevant, 92, 07300 Inca
http://pmaria-inca.org/

Cei Sol Ixent
C/Llorenç Maria Duran 74
Tlf: 971500220
solixentinca@hotmail.com

CEIP MIQUEL DURAN I SAURINA
 C/Severa de Madariaga, núm. 145
07300. Inca. Mallorca. Illes Balears
Telèfon: 971.50.52.58
Fax: 971.50.58.93
Mòbil: 690.955.286
http://ceipmiquelduranisaurina.blogspot.com.es/ 


CEIP Ponent
Avinguda del Raiguer, s/n, 07300 Inca, Illes Balears, Espanya
Telefon: 971503964
http://www.cpponent.net/


Escola Infantil Toninaina
Avda del Raiguer S/N
07300 INCA-MALLORCA-ILLES BALEARS 
http://www.toninaina.com/nova/index.php

Escoleta Blaucel
Avenida Jaume II, 89
07300 Inca, Illes Balears
TELÉFONO

871 71 44 32

CEE Juan XXIII
Colegio Concertado en INCA,Educación Especial,
Calle Menorca, 55, CP 07300
INCA, (ILLES BALEARS)


Colegio Beata Francinaina Cirer,
Colegio Concertado en INCA,Infantil,Primaria,Católico,
Calle Santiago Russinyol, 217, CP 07300
INCA, (ILLES BALEARS)



Colegio Santo Tomás De Aquino - liceo Santa Teresa
Colegio Concertado en INCA,Infantil,Primaria,Secundaria,Bachillerato,
Calle Ses Coves, 110, CP 07300
INCA, (ILLES BALEARS)



Colegio Sant Vicenç De Paül
Colegio Concertado en INCA,Infantil,Primaria,Secundaria,Bachillerato,Católico,
Calle Sant Vicenç De Paül, 2, CP 07300
INCA, (ILLES BALEARS)


Colegio La Salle
Colegio Concertado en INCA,Infantil,Primaria,Secundaria,Bachillerato,Católico,
Calle Ses Coves, 61, CP 07300
INCA, (ILLES BALEARS)
http://inca.lasalle.es/

CEPA Francesc de Borja Moll
C/ Llorenç Maria Duran, 37 - 07300 - INCA (Illes Balears) Telèfon: 971-880535 Fax: 971-501598 cepaborjamoll@gmail.com


I.E.S Berenguer d'Anoia
Carretera Palma-Alcúdia, s/n, 07300 Inca, Islas Baleares
Teléfono: 971 50 04 94
http://www.iesberenguer.net/


Colegio Beato Ramón Llull
Colegio Concertado en INCA,Infantil,Primaria,Secundaria,Bachillerato,Católico,
Calle Vent, 10, CP 07300
INCA, (ILLES BALEARS)
Telefon:  971 500 100
http://www.beatramonllull.org/tfg/


Col·legi Públic Llevant
 Av. Jaume I, s/n, 07300 Inca, Illes Balears
Teléfono: 971 50 09 14


Guarderia Infantil Inca Ditadetes
Avenida Jaime I n.34, 07300 Inca, Balearic Islands
Teléfono: 616 40 53 24
http://www.cpllevant.es/
https://ceipllevant.wordpress.com/


Si falta alguna escola, centre d'ensenyassa, etc, Contactau amb Millorant Inca per missatge de facebook. 

Escola d'Estiu 2017 a Inca

0



Escola d'Estiu del CEIP Miquel Duran i Saurina.
IMPORTANT: REUNIÓ INFORMATIVA EL DIJOUS 11 DE MAIG A LES 20H AL MATEIX CENTRE.
Vos hi esperam!

Més info a www.etempslliure.com








NIRVANA IRONMAN 70.3 MALLORCA 2017 - Informacio de talls de trafic, mapa, hores, restriccions...

0



Sábado 13 de mayo 2017

MA 2220 Alcúdia – Port de Pollença: Cerrado de 8h a 11:30h.

MA 2200 Port de Pollença – Pollença: Cerrado de 8h a 11:30h.

MA 10 Pollença – Lluc – Caimari: Cerrado de 8:30h a 13:30h.

MA 10 Sa Calobra – Lluc: Cerrado de 9h a 13h.

MA 2131 Selva – Moscari – Campanet – Acceso a la autopista: Cerrado de 9:30h a 13:45h.

MA 350 Rotonda carretera de Muro con carretera MA 344: Cerrado de 9:30h a 14:30h.

MA 3431 Muro – Can Picafort, hasta el punto de cruce km 4.3: Cerrado de 8h a 15h.

MA 3433 Sa Pobla – Alcúdia (Murterar): Cerrado de 9:30h a 15h.

Port d’Alcúdia Palma por Can Picafort - Santa Margalida - Llubí – Inca.

Los accesos a Alcúdia por Inca y Port de Pollença estarán cerrados de 8h a 11:30h.

Los accesos a Alcúdia y Port d’Alcúdia por carretera d’Artà – Can Picafort estarán cerrados desde las 9:30h hasta las 15h desde la rotonda del Anzuelo.

Las entradas y salidas de: Bacarés, Alcanada, La Victoria y Malpas estarán cerradas desde las 8h hasta las 11h.

Se recomienda acceder a Alcúdia y Port d’Alcúdia por la autopista MA 13 a partir de las 11h.

Las entradas y salidas de Port de Pollença, Formentor, Cala Sant Vicenç estarán cerradas desde las 8h hasta las 11:30h.

Las entradas y salidas a Lluc estarán cerradas de 8h a 13:30h.

Mercadillo Benéfico Animalista

0



Domingo 14 de mayo de 10 a 13h TRES MERCADILLOS EN UNO: Mercadillo Bellydance para vender y comprar, Mercadillo de ropa y complementos de calle y fiesta y Mercadillo Benéfico Animalista
En calle canónigo payeras 50 de Inca, Centro de Samira

Supermercat DIA a Inca

0


Supermercat DIA a Inca
Va ser reformada al 2017 i esta just a l'entrada d'Inca des de l'hospital.



Horari
    dill: 9:00 - 21:30
    dim: 9:00 - 21:30
    dim: 9:00 - 21:30
    dij: 9:00 - 21:30
    div: 9:00 - 21:30
    dis: 9:00 - 21:30
    diu: 9:00 - 15:00
 



Av Jaume I S/N, 07300 Inca

Telefon: 912 17 04 53  / 626065705

Concert de District MOT i Estación de sonido

0



Tenim un cap de setmana ben complet! Divendres ens acompanyarà District MOT i dissabte Estación de sonido! No badeu, el tancament de temporada s'acosta..

#sallunainca #divendres #districtmot #dissabte #estaciondesonido #concerts #endirecte #djferri #maig #darrermes #precierre

Tot d'Inca Maig 2017

0





04 19.30 h Conferència: “Una mirada global a la crisi dels refugiats”, a càrrec de Francesca Friz-Prguda, representant de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) a l’Estat espanyol. Organització: Ajuntament d’Inca i Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. Claustre de Sant Domingo
06 10.00 h Jornada de portes obertes. CEIP Miquel Duran i Saurina
06 17.30 h Concert musical, a càrrec de Sequoia Tree (Eivissa) i Salvatge Cor. Entrada gratuïta. Casal de Joves sa Fàbrica
06 18.00 h V edició de la desfilada Aires de Primavera. Donatiu: 3 euros en benefici de l’Associació Dones d’Inca. Organització: Associació de Comerciants. Claustre de Sant Domingo
07 19.30 h Òpera La Boheme, de G. Puccini. Òpera completa escenificada en quatre actes amb llibret de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica, basat en la novel·la Scènes de la vie de Bohème de Heri Murger. Música de Giacomo Puccini. Direcció: Joan Laínez. Entrada: 20 euros. Fàbrica Ramis
07 20.00 h III Festival Internacional d’Orgue de Sant Francesc, concert a càrrec de David Cassan (França). Església de Sant Francesc
07 20.30 h Conferència: “Inca, ciutat de fires”, a càrrec de mossèn Santiago Cortès, historiador i arxiver. Claustre de Sant Domingo
0811 Tast de plats cuinats amb receptes elaborades amb faves. Cellers i restaurants participants: Açai Vegan Food, Can Amer, Ca’n Lau, Ca’n Marron, Ca’n Pedro, Can Ripoll, Ca’s Metge Nou, Cas Xigarro, Es Romaní, Joan Marc Restaurant, Restaurant Canyamel, Restaurant Es Ginebró, S’Àngel, Sa Travessa i Suro Bistro Bar
09 19.30 h Descobreix Inca 2017, conferència: “Les possessions d’Inca: Son Campaner (Cal Virrei)”, a càrrec de Pere Rayó. Sa Capella de la Fundació es Convent
11 9.30 h Taller infantil. Fes una espardenya de paper! Plaça del Mercat Cobert
11 Dijous Gros 2017. 8.00 – 19.00 h Mercat del dijous. Carrers del centre 9.30 – 16.30 h Tallers i activitats per a infants i famílies. 10.00 – 13.00 h Taller d’herbes, a càrrec de Dóna Vida Balears. Plaça del Mercat Cobert 13.30 h V Dinar Solidari de Faves Ca n’Ignasi. Preu: 5 euros, en benefici del taller ocupacional Son Agulló. Plaça de l’Aigua 17.30 h Actuació de ball urbà, a càrrec de Urban Peis, del Casal de Joves sa Fàbrica. Plaça de Santa Maria la Major 17.30 – 19.00 h Rugbi amb els Mallorca Bocs. Plaça del Mercat Cobert 17.30 h Actuació infantil, a càrrec d’Acrocirc. Plaça d’Espanya 18.30 h Classe magistral de zumba, a càrrec de Valeria Marín i Joan Morro. Plaça de Santa Maria la Major 18.30 h Actuació de l’Escola Municipal de Música i Dansa Antoni Torrandell. Plaça d’Espanya 19.30 h Ball en línia, a càrrec de Joan Morro. Plaça de Santa Maria la Major 19.30 h Actuació de ball de bot, a càrrec dels Revetlers des Puig d’Inca acompanyats dels capgrossos. Plaça d’Espanya
11 19.30 h Cinefòrum: Les invisibles, un camí cap a l’apoderament. Projecció de la pel·lícula Metròpolis, de Fritz Lang (1927). Presentació i col·loqui a càrrec de Ma. Magdalena Brotons, professora d’Història del Cinema a la UIB. Museu del Calçat i de la Pell
11 20.00 h 3X4 Recitals íntims, dins el marc del XIX Festival de Poesia de la Mediterrània. Abdellatif Laâbi, Suso Moinhos i Denise Desautels. Organització: Consell de Mallorca, Fundació Casa Museu i Ajuntament d’Inca. Casal de Cas Metge Cifre
12 9.30 h Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica. Taules informatives de les malalties de SSC fibromiàlgia, fatiga crònica, sensibilitat química múltiple i electro hipersensibilitat. Organització: AMASC. Plaça d’Espanya
12 18.00 h Teatre d’ombres xineses: “Els músics viatgers”, dins el marc del Dia Mundial del Comerç Just 2017. Recollida d’entrades a partir de dia 2. Organització: Finestra al Sud. Centre Parroquial
13 10.00 h Descobreix Inca 2017, visita guiada: Les possessions d’Inca: Son Campaner (Cal Virrei), a càrrec de Pere Rayó. Organització: Ajuntament d’Inca i Centre de Professors d’Inca. Col·laboració: Fundació Cultural es Convent. Punt de trobada: Cal Virrei. Places limitades. Inscripció prèvia a cultura@incaciutat.com o al tel. 871914500.
13 11.00 h Photocall Stars Wars, dins el marc del Dia Mundial del Comerç Just 2017. Photocall i pintacares. Vine amb la teva disfressa i fes-te una foto amb els personatges de Stars Wars. Organització: Finestra al Sud. Plaça d’Orient
13 19.00 h Pell Girada: Marcel Cranc. Cicle de concerts de música independent. Food truck, craft beer. Venda anticipada d’entrades a entradium.com. Preu: 4 euros / taquilla 5 euros. Casal de Joves sa Fàbrica
14 11.00 h Diada de la Família. Jocs i activitats per a tota la família: taller de circ, a càrrec d’Acrocirc; taller de xapes, a càrrec d’Ink Jove; exhibició de ball, a càrrec de Urban Peis; circuit vial, a càrrec de la Policia Local. Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas
14 20.00 h III Festival Internacional d’Orgue de Sant Francesc, concert a càrrec de Matteo Venturini (Itàlia). Església de Sant Francesc
17 18.00 h XIX Festival Internacional de Teatre de Teresetes: Post-scriptum (Postdata), a càrrec de la companyia Théatre du Sarsaut (Bèlgica). Sinopsi: com a decorat, una tanca repleta de trobades i faules. Com a història, “la Caputxeta Vermella” desmuntada. Heus aquí Lorgnette que s’entusiasma. Juga a sorprendre’s, a submergir-nos en el seu univers construït d’invencions, minúcies i sorpreses plenes d’humor… Un espectacle absurd i inesperat. Adreçat a públic familiar a partir de 6 anys. Claustre de Sant Domingo
18 11.00 h Tast de cafè. Comerç Just et convida a provar les diferents varietats de cafè. Finestra al sud
18 20.00 h Les dones de la indústria. Presentació d’audiovisual que recull la memòria oral de les dones sabateres de la comarca. Organització: Consell Insular de Mallorca, Xarxa de Museus de Mallorca, Museu del Calçat i de la Pell i Ajuntament d’Inca. Museu del Calçat i de la Pell
19 21.00 h Instal·lació audiovisual Aisle. Xou audiovisual. Instal·lació LED amb àudio reactiu i música en directe que abasta des del piano clàssic i el jazz fins als sons més electrònics i industrials. Elías Fabré i Xisco Cabello persegueixen la creació d’un nou espectacle visual i sonor. A càrrec d’INTRVL AV. Organització: Consell Insular de Mallorca i Xarxa de Museus de Mallorca. Museu del Calçat i de la Pell
20 11.00 h Taller infantil. Fes unes sabates de plastilina! Plastilina de colors, imaginació i creativitat, a càrrec de Baobab. Dirigit a nins i nines majors de 5 anys. Places limitades. Inscripcions fins dia 17 al tel. 871 911 643 o a museucp@incaciutat.com. Organització: Consell Insular de Mallorca i Xarxa de Museus de Mallorca. Museu del Calçat i de la Pell
20 11.45 h Quintades Inca 2017. Concentració, pregó, vermut, dinar i tardeoh! amb els Dj’s de la nostra ciutat. Dinar: 7 euros. Venda de tiquets fins al 12 de maig al Casal de Joves sa Fàbrica. Cerca la teva quintada i comana la camiseta per grups a Còpies. +info al tel. 971507123 o a quintadesinca@gmail.com. Plaça d’Espanya
20 20.00 h Cicle de Ballades de Primavera. Actuacions a càrrec dels grups Cofre Antic i Estol de Tramuntana de Sóller. Plaça de la Llibertat
23 18.00 h Conferència: Educar els nostres fills avui. Conèixer els riscs per tal de prevenir-los, a càrrec de la Fundació Rana. Adreçada a mares, pares i tutors legals. Sala de conferències del Claustre de Sant Domingo
25 18.00 h Contacontes: Estela, crida ben fort! A càrrec de la Fundació Rana. Adreçat a nins i nines de 6 a 12 anys. Casal d’Entitats Ciutadanes
25 15.30 h XXIX Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Inca: Quan el sol es pon, a càrrec dels alumnes de 4t A d’ESO del C. Pureza de María. Autora: Dolors Collell. Directora: Margalida Buades. Sinopsi: un grup de joves realitza una acampada, al llarg de la tarda i la nit moltes coses canviaran entre ells. 16.15 h Gustos nous, a càrrec dels alumnes de 4t B d’ESO del C. Pureza de María. Autora: Mercè Maura Seraña. Directora: Margalida Buades. Sinopsi: dues nines volen canviar de família pels diferents costums. Sala d’actes del Casal de Cultura
19.30 h Cinefòrum: Les invisibles, un camí cap a l’apoderament. Projecció de la pel·lícula Pago justo, de Nigel Cole (2010). Presentació i col·loqui a càrrec de Miquel Pieras, professor d’Història i investigador local. Museu del Calçat i de la Pell
26 18.00 h Cada mes un contacontes. Animals, animalets i animalots: històries plenes d’animalades, a càrrec de Catalina Contacontes. Biblioteca municipal
27 08.00 h Véns d’excursió? Torrent de Pareis. Preu: 10 euros. Inscripció prèvia. Places limitades. + info a les oficines de l’IMAF o al tel. 971504216.
31 11.00 h XXIX Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Inca: Joana Bruguera, Tarró. Procés de la Inquisició, a càrrec dels alumnes de Projectes de 2n d’ESO de l’IES Pau Casesnoves. Autora i directora: Francesca Palou. Durada: 50 minuts. Sala d’actes del Casal de Cultura

FARMÀCIES DE GUÀRDIA / de 9.00 a 9.00 H
06 PERELLÓ OLIVER C/ DE COSTA I LLOBERA, 94
07 PUJADAS BALAGUER C/ DE JAUME ARMENGOL, 53
13 GISBERT-PLANAS C/ DE MANCOR, 60
14 PERELLÓ OLIVER C/ COSTA I LLOBERA, 94
20 CRESPÍ TANCO GRAN VIA DE COLOM, 177
21 GISBERT-PLANAS C/ DE MANCOR, 60
27 CORTÉS RIBOT AV. D’ALCÚDIA, 117
28 CRESPÍ TANCO GRAN VIA, 177