Laboratorio experimental para músicos de flamenco/jazz en Inca

0


Fronterazul, flamenco jazz en Can Monroig

  • 19 de diciembre
Sábado 19 de diciembre a las 19 horas en Can Monroig, concierto de flamenco/ jazz a cargo del grupo Fronterazul.
Bajo reserva
Aportación 20 €


Fronterazul sirve como laboratorio experimental para músicos de flamenco/jazz que colaboran buscando un sonido propio. En 2013 se encuentran los músicos Manuel Carmona y Samuel García, y empieza a fraguarse la banda con la inquietudde encontrar una nueva propuesta con un sonido propio. Música de raiz flamenca que bebe de influencias del jazz, funk, o de la música brasileña, pero sin perder nunca de vista el sentido flamenco y el pellizco. En dos años de trayectoria han tocado en muchos escenarios nacionales, teatros, clubs de jazz y varios festivales flamencos. Actualmente están grabando su primer trabajo discográfico donde colaboran grandes referentes de la música como David Pastor, Jorge Pardo, Josemi Carmona, entre otros. La formación estándar la componen siempre Samuel García (trompeta/violin/flugel) y Manuel Carmona (guitarra flamenca/efectos), a partir de esta raíz se forman los  ensambles de músicos desde trío hasta septeto. El cuarteto que conforman junto a Benji Habichuela (percusion) y Nene Maya (bajo) es la formación que cierra el proyecto en su forma mas fiel en cuanto a sonido y concepto de la banda.  Fronterazul presenta en Can Monroig su formación como trio: Manuel Carmona a la guitarra, Samuel García a la trompeta y José Llorach a la percusión.
Durante el concierto
Dan Norton interactuará con los músicos a través de sus proyecciones.



24 hores que mouen el món a Inca

0



Mans Unides ha elegit la ciutat d’Inca per organitzar, el proper dimarts 1 de desembre vespre, el gest per la pau anomenat “24 hores que mouen el món”. Aquest gest es fa a molts indrets del món a distintes hores... Es tracta d’un gest simbòlic que ens han demanat que facem a Inca per poder reconèixer i agrair a tantes persones que mouen el món amb la seva amabilitat i sensibilitat.
La proposta de mans unides una gran oportunitat per prendre consciència que a Inca són moltes les persones i entitats que mouen el món. Perquè si ho pensau bé, quantes persones de manera molt discreta i silenciosa estan treballant per “moure el món”, que és el mateix que dir “moure la nostra ciutat”!... Estic pensant en entitats altruistes, però també en totes les que es dediquen al servei de la ciutat, arribant a cada un dels ciutadans, des de ca seva, les seves famílies, entre els veïnats o els companys de feina.
En què consistirà? A les 19:30 del capvespre, ens concentrarem tots els qui vulguem participar-hi a un dels 5 indrets que us indicaré, que coincideixen amb les tres esglésies d’Inca.
- Al monestir de Sant Bartomeu
- A Sant Francesc
- A la parròquia de Santa Maria la Major
- A la parròquia de Crist Rei
- A la parròquia de Sant Domingo
Els 5 indrets representen els 5 continents.
Quan la policia ens ho indiqui, anirem caminant amb silenci (és en silenci que es mou el món) cap a la plaça de l’Ajuntament. Cadascú portarà un ciriet d’un color diferent, i se us demanarà una aportació d’1€ per ciri, que anirà destinat als projectes de Mans Unides. Està previst que sobre les 20:00 ens hi trobem tots, i allà farem un manifest.
Dimarts dia 1 de desembre és un moment per sortir al carrer, i de manera silenciosa reconèixer i agrair tantes persones que mouen el món, que mouen la nostra ciutat, i alhora potser un signe molt bell, que persones de diversa sensibilitat i pensament... ens trobem a la plaça per renovar el nostre compromís de moure el món cap a un món millor. 
 


Aquest cap de setmana hi ha 3 concerts gratuits a Inca

0


 Aquest cap de setmana tenim el nostre ‪#‎AfterWork‬ divendres de 18:00 a 21:00 amb MOMBASA CLUB GIN Strawberry i Tònica Schweppes i dissabte a les 24:00 ‪#‎viulamusica‬ amb Els Ander Grauns. Vine i passa amb noltros un cap de setmana de ‪#‎luxe‬ a ‪#‎SARTClub‬



 Dissabte 28/11 Els Ander Grauns


Aquest divendres a Sa Lluna
Aquest divendres tendrem concert en directe d'Enrockats
Versions pop super conegudes que et faran ballar i passar-ho de conya!

i Despres el dissabte els Disccovers
 
 

Tast guiat a càrrec de l’enòleg Manuel Manzaneque a Inca

0


A la Vinoteca de Fàbrica Ramis pots tastar una àmplia selecció de vins i vermuts de la mà dels millors experts. Si encara no ens coneixes, el proper dijous 26 a les 19.00 és un bon moment perquè hem organitzat el primer tast guiat a càrrec de l’enòleg Manuel Manzaneque. El tast és gratuït, reservant a restaurante@fabricaramis.com 

En la Vinoteca de Fàbrica Ramis puedes probar una amplia selección de vinos y vermuts de la mano de los mejores expertos. Si todavía no nos conoces, el próximo jueves 26 a las 19.00 es un buen momento porque hemos organizado la primera cata guiada a cargo del enólogo Manuel Manzaneque. La cata es gratuita, reservando en restaurante@fabricaramis.com

971501900



Dia Internacional contra la Violencia de Gènere a Inca

0


Dimecres 25
de 9,30 a 11.30 a la sala de prensa de l'area de formacio del quarter general luque
I Taula Rodona sobre recursos i intervencions per a victimes de violencia de Genere

de 17h a 21h a la plaça d'espanya d'inca
Acte amb la societat civil
Taller i dinamica
Lectura de manifest a carrec de Catalina Pericàs
Lectura de poema a carrec de David Castelo Horrach



Projeccions de curtmetratges de caràcter temàtic a Inca

0


 24 de novembre. Hospital Comarcal de Inca
Tot està al teu cap
Malalties mentals
Horari: de les 18:00h a les 20:30 hores
Sala d'actes

Caradecaballo. Dir. Marc Martínez Jordán (Ficció, 8’)
Malatedda. Dir. Diego Monfredini (Ficció, 6’)
Abriendo Puertas. Dir. Tomás Bases (Ficció, 10’)
 
  • Lola Gabaldon (treballadora social del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Comarcal d'Inca)
  • Nicole Haber (psicòloga clínica del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Comarcal d'Inca)
  • José Solivellas (familiar de pacient amb malaltia mental)
  • Joan Mir (pacient de salut mental)
  • Pablo Tobajas (coordinador de salut mental del sector Tramuntana. Hospital Comarcal d'Inca)
  • Modera: Nekane Aramburu (directora d'Es Baluard)


Presentem les jornades realitzades a hospitals públics de Mallorca, dins de la Secció Nòmada de la primera edició de FICAE (Festival Internacional de Curtmetratges i Art sobre Malalties) organitzat per la Càtedra Art i Malalties de la Universitat Politècnica de València i com un dels compromisos clars d'Es Baluard per treballar en llocs i àmbits socials diversos. Aquest festival, de caràcter temàtic, té per objectiu fomentar la sensibilització i consciència social sobre la malaltia com a procés de vida, així com desestigmatitzar certes malalties per mitjà de visions que van més enllà del prejudici o del desconeixement. En aquest cas, i a l'illa, s'han emmarcat en la línia programàtica i estable Art i Salut, d'Es Baluard. Conjuntament a l'organització de les mateixes participa EPSAL (Espai de Psicologia i Salut).

Aquesta secció del festival presenta una selecció dels curtmetratges a concurs organitzats en quatre blocs temàtics a través de les projeccions i el seu posterior debat. Amb això, es tractarà de donar resposta a qüestions que considerem que són necessàries seguir plantejant, en aquest cas en col·laboració amb diferents agents sociosanitaris des dels propis hospitals i associacions de pacients. Conduït per una mirada cinematogràfica, s'analitzarà la realitat de quatre grans grups de malalties com són les malalties de transmissió sexual, la salut mental, les malalties autoimmunes i les oncològiques.

Paral·lelament, un grup d'estudiants universitaris des de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB han de dur a terme unes activitats educatives al voltant del projecte.

Aquestes jornades es duran a terme a quatre hospitals públics de Mallorca: Hospital de Manacor, Hospital Comarcal d'Inca, Hospital Son Llàtzer i Hospital Universitari Son Espases.

Per finalitzar, es realitzarà a Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, una jornada amb l'objectiu de presentar les conclusions dels debats que s'han establert en cada un dels hospitals, comptant amb representants dels mateixos i professionals de l'àmbit cinematogràfic, com el reconegut Jordi Costa.

Durant tota la setmana de durada d'aquestes jornades, a l'Intermedi d'Es Baluard i en el seu horari d'obertura, es podran visualitzar una selecció de les pel·lícules presentades en la secció oficial de FICAE, en la seva edició de 2014.  


Ruta de Tapes i Montaditos de Millorant Inca

0



El dissabte 21/11/15 vaig anar a un parell de bars d'Inca per fer unes canyes i si en servien, algunes tapes. Va ser tot un poc a l'aventura, volia anar a algun bar nou que havia oberts fa poc, algun bar que ja coneixia i algun bar que no havia visitat mai. 
Va ser tot un exit. A aquests bars on no havia anat mai, servien tapes o preparaven tapes si les demanaves i eren super bones.

Vos recoman fer aquesta mini ruta els dissabtes que es quan jo vaig trobar tot aixo:

La primera aturada va ser al Bar Naranjito, aprop des Quarter general. Fa 3 setmanes que han obert:

Naranjito Bar de Tapas Inca







La segona aturada va ser a La Guarida, un bar que quasi tothom d'Inca coneix:
La Guarida Bar de Tapas Inca






La tercera aturadaa va ser a Es Canto, a Crist Rei. Els caps de setmanes solen fer una gran varietat de tapes a molt bon preu:
Es Canto Cafeteria






La quarta aturada va ser al Bar Geminis, sincerament no esperava per res que a la barra trobaria montaditos molt bones, fitxa't en les fotos:
Bar Geminis Inca









Preparats per al cap de setmana?

0



Preparats per al cap de setmana?
" DIVENDRES 13 " Islanders en concert!
" DISSABTE 14 " a les 17h ‪#‎AFTERMOON‬ amb concertasso de Without String i a les 23:30h INC'FERN amb Ses Bubotes

a Sa Lluna Inca

Entrada gratuita
  
  

 LLOC:
Plaça Mercat Cobert d'Inca

HORA I DATA:
Dissabte 14 de Novembre a les 12:00h s'iniciarà la festa amb l'esclafit de xifó vermuter amb Toni Ballador i la participació de les batukades d'Inca i Selva, així com xarangues.
Es serviran els vermuts i les QuelyTapes fins les 14:30h.
Després la festa s'allargarà fins ben entrada la vesprada amb grups muscials, dj's de l'illa, trui, gala de tarde amb happy hour de 17h a 18h i altres sorpreses que estan per arribar...

PREU TICKETS ANTICIPATS:
El preu és de 5€ que inclou 4 QuelyTapes, vermut, polsera, tassó i dret a participar en el sorteig dels regals, com ara un viatge d'un cap de setmana per a dues persones a Menorca (vaixell+nit d'allotjament) gràcies a Viatges Massanella, una estància d'una nit per a dues persones a qualsevol hotel de la cadena THB Hotels, productes de Joyería La Torre i The Corner. Vins i licors i altres regals sorpresa...

PUNTS DE VENDA TICKETS ANTICIPATS:
Ones Moda Complements (Tenda d'Inca)
Viatges Massanella
Francis Moda
Quina Canya!!
Innocenti

MÉS INFORMACIÓ:
Tota persona podrà accedir al recinte (NO és un recinte tancat) i podrà comprar directament a les paradetes les tapes i beures que ho dessitji encara que no tengui ticket anticipat, però no tendrà dret a participar al sorteig dels regals, tassó, polsera, vermut i les 4 QuelyTapes.

GRUPS MUSICALS:
Estación de sonido
Filats Show
iPop's
Gela&Capilla
MKL M

Ho organitza: Associació Mufadors
Col.labora: Ajuntament d'Inca



 Hem preparat un cap de setmana previ al #DijousBo per a que vagis posant-te a ritme. Demà divendres #AfterWork amb Tanqueray Gin Spain number Ten y Tònica Schweppes i dissabte TARDES EN EL CAFÉ en concert a les 24:00. T'ho perdràs? #SARTClub #viulamusica


Divendres 13 a les 20.45 a Santa Maria la Major d'Inca
PREGÓ DEL DIJOUS BO a càrrec de MARGALIDA GRAU SANCHO, actual registradora de la propietat Inca 1 i presidenta del Rotary Club d’Inca.

CONCERT a càrrec de l’ORFEÓ L’HARPA D’INCA.








Programa complet del Dijous bo i dimecres bo 2015

0





 Horaris de tren especials Dimecres bo i dijous bo 2015











SINEU


PETRA


Aqui teniu el programa complet del Dijous bo i dimecres bo 2015


Programa del Dijous bo i dimecres bo 2015 


















Cercerevia Pedrin:


..DIMECRES BO..día 18 de noviembre.(cena)
*Menú degustación:
.Jamón y queso.
.Albóndigas.
.Patatas bravas.
.Alitas.
.Boquerones.
.Calamares.
.Chipirones.
.Rabas de calamar.
.Trompetas de marisco.
.Puntas de solomillo.
.Carne en salsa.

*Para los niños:
.Nuggets de pollo.
.Tiras de pollo.
.Pizza.
.Croquetas.
+ bebida , postre y café incluidos en el
precio.
.Precio: 20€ por persona.
.Precio niños:10€.
*PLAZAS LIMITADAS..haga su reserva ya
a que espera??!
.teléfono de contacto: 639-289-463.gracias.



Cafeteria Es Pontet
av.reyes catolicos 117
971 50 07 69