Pages

Les noves maquines del TIB cobren més viatges des compte



Anau molt alerta quan passau la tarjeta del tren per les maquines de les estacions perque si te surt "error de lectura" i no s'ob la barrera te podrien estar cobrant un viatge i quan la tornes a passar i s'ob la barrera te podrien estar cobrant un altre viatge. Dos viatges passats a la mateixa hora. 

Aixo es el que veim demostrat a la foto adalt, l'estracte de viatges d'un usuari de tren que ha explicat que un dia tenia 7 viatges i al dia seguent li quedava 1. 

Si ens fitxam a la foto, veim com s'usuari agafa el tren de palma a les 14:04 i li cobren un viatge i a les 14:49 que es quan pasa la tarjeta per sortir a Inca, on no haurien de cobrar res, li cobren dues vegades, aixi que per anar de Palma a Inca li han cobrat 3 viatges. 
Si compres 40 viatges amb la tarjeta, te surt a 45,80€. Normalment el viatge hauria de costar 1,14€, en aquest cas ha costat 3,43€. Aixo ho sumes a tota la gent a qui li pugui estar passant aixo i és un robo. 

L'usuari va anar a reclamar a l'estació de palma i li varen treure un estracte indicant l'hora i dia dels seus moviments. 
Diu que ha reclamat i esta esperant resposta per a que solucionin aquest problema. 
Altres viatgers comenten que tambe veien que els seus viatges desapareixien i no entenien perque. 

Podeu visitar la web de www.tib.org i entrar a l'extranet per consultar els vostres moviments i podeu fer una reclamació a l'estació de Palma. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario