Pages

L'Ajuntament inverteix 51.000 euros en la millora del paviment de la Gran Via



L'Ajuntament d'Inca ha adjudicat les obres per millorar el paviment del carril d'accés de la Gran Via Colon fins a l'avinguda General Luque per un import de 51.000 euros.

Està previst que els treballs de millora i asfaltat del vial es duguin a terme durant el mes d'agost. «A l'agost, molts veïns es traslladen a la zona costanera i els operaris poden realitzar les tasques d'asfaltat sense molestar», segons va dir el tinent d'alcalde d'Inca i regidor d'Urbanisme, Felip Jerez.

Encara que l'Ajuntament fa anys que estudia la possibilitat de realitzar una obra integral a la Gran Via, «la situació actual no ens permet fer grans obres, tot i que hem apostat per fer un esforç i millorar la capa d'asfalt del vial d'entrada». El carril de sortida de la Gran Via va ser asfaltat fa uns quatre anys i es troba en bon estat.

Està previst que les obres de millora Gran Via tinguin una durada d'una setmana i l'empresa destinarà a set operaris. La superfície a asfaltar és de 3.842 metres quadrats.

UIltima hora: http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ajuntament-invierte-000-euros-mejora-del-pavimento-gran-via.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario