Pages

Pugen les taxes de l'escoleta municipal d'Inca



Pugen les taxes de l'escoleta municipal d'Inca i l'equip de govern del PP planteja als pares que només existeixen dos camins: un, que no volen tancar-la i l'altre, pujar les taxes. Com a conseqüència, el PP aprova una pujada de les taxes.

S'ha de destacar que l'Escoleta ha mantingut uns nivells de gestió formativa i econòmica molt superiors als d'altres organismes municipals, fos quin fos el color polític que governàs en cada moment, i aquest mèrit s'ha d'atribuir exclusivament a l'equip professional que la dirigeix.

Als polítics se'ls ha de demanar com és possible gastar milions d'euros en una reforma del centre, molt discutible en la seva projecció i acabats, i al poc temps proposar una alternativa al seu tancament. Alguna cosa no funciona convenientment i s'han de demanar explicacions als que governen la nostra ciutat.
Pujant les taxes, en total s'ingressaran uns onze mil euros més a l'any. No seria possible obtenir aquesta quantitat d'altres partides municipals? O en tot cas, realitzar un vertader pla de viabilitat atenent el funcionament de l'Escoleta, sense malgastar el diners en projectes com ha estat la reforma, molt espectacular però molt poc adequada?

No hay comentarios:

Publicar un comentario