Pages

Artesania Triguero - especialistes en el treball artístic del ferro.



En Artesania Triguero som especialistes en el treball artístic del ferro. Els més de trenta anys d'experiència al nostre haver fan que la nostra col.lecció de treballs sigui molt extensa. A la nostra tenda podrà trobar tot tipus de llums de ferro forjades, llums de vidre, fanals de paret i de sòl, taules d'interior i exterior, una àmplia gamma de cadires, capçals de llit, barbacoes, jocs de llar de foc, penjadors de paret i de peu i un llarg etcètera de productes elaborats generalment en ferro i predominant l'estil rústic i antic mallorquí, encara que no exclusivament.


En el nostre taller, a part de manufacturar els productes esmentats, portem anys produint barreres (amb o sense automatismes), reixes, baranes, escales metàl.liques, portes basculants i enrotllables, pèrgoles, colls i tapes de cisterna ... També treballem en acer inoxidable.


Si voleu conèixer més a fons la nostra casa els agraïm la seva visita. Ens trobem a l'avinguda General Luque, 274 d'Inca, enfront de l'antic quarter de la
guàrdia civil i al mateix carrer que la Ford i el Palau d'esports (seu del Bàsquet Inca), sortida 25 de la autopista. Si necessiten més adreces no dubtin en trucar-nos al 971881047 o cercar-nos al facebook.


No hay comentarios:

Publicar un comentario